Sunday, December 23, 2012

menyibuk shopping Raya krismas

hari sabtu kami jenjalan ke KL.
takde motif juga yang benarnye.. eh!ade motif yang benarnya.
mau mencari booster seat utk haziq. dia sekarang dok berebut duduk car seat dengan adiknya.
pening betul emaknya nak bawa mereka berbincang.
malas nak pegi kedai-kedai online shop, sebab fikir kalau pergi mall yang ade membership club,
beli barang boleh dapat point, bila banyak dpt point boleh redeem voucher sok-sok ke nanti kan..
oleh yang demikian, SOGO adalah tempat yang terbaik.

memang terus tuju ke tempat carseat,
tapi sepanjang perjalanan ke ruangan carseat tu, pandang kiri kanan baju-baju kanak-kanak dan bayi 
semedang ade 70% diskaun.
dah booking kaler & model booster yang di kehendaki,
saya ajak en abah dan anak-anak pergi cari baju bebudak.
oh memang heaven!
saiz-saiz semua ngam dapat kat bahgian diskaun-diskaun hebat.
baju-baju dorang yang sedia ada memang banyak yg dah mengecik.
elok sangat le pergi ke SOGO ni kan.
boleh le memborong baju-baju dorang banyak sikit.
\
budak ni hati besar.
semangat nak jalan tu kemain, tapi malu lebih..
jalan sipu-sipu sambil memaut kerusi




ambik gambar kat sebelah
pokok krismes.
amik feel bakar kayu api ..

saya pun dapat gak sambar selai dua baju sendiri.
jadi la... gambar baju tu kene blur sikit, sebab i is malu.. hihihihihi.. (baju murah jerr)

orang tak berapa ramai sangat bershopping. Mungkin faktor hari Sabtu yg tak dpt beg plastik kot.
tapi saya memang suka pergi shopping mall hari sabtu.
tak serabut sangat bila orang tak padat sangat. 

sape pergi Ariani? saya pun ade menyibuk kat dlm Ariani semalam.. hakhakhakhak...
siapa tanak beli tudung Ariani RM10 khen.. harus ai terjah uolzz...
#peminat barang murah le katakannya .....    kannn..
.
.
.
.
.
.
.

selamat berhujung minggu semua.!








5 comments:

MayaYunus said...

motip nak blur2,,,ngada ler tu,,, hik³

wantie said...

kami yang anak sekolah ni. time ni dok sibuk cari peralatan sekolah . memang tak pandnag pun sale bagainya..

best la bila ada saiz yang ngam kat tempat disc.

Ietams said...

maya,
yg murah2 kene blurkan. yg `mahal`
br best nak mempoyo. wakakakaka.3x..

Ietams said...

wantie,
ye la masa ni jela yg adanye pun nak beli
kelengkapan sekolah kan, tinggal minggu ni je last
sblm naik sekolah

MrS. F!zA said...

igtkan baju seksi ke baju tido ke sebab diblurkan..hehe eh lupa plk pasal ariani..igt nk pgi yg kt bangi tu..adehhh

Sensasi nya..,

Us together..