Friday, December 14, 2012

layan korea

ade yang tengah boikot KPOP eh hari ni??
ni semua gara-gara referee bagi kad kat Fadhli Shas semalam kan..
iols tak boikot la KPOP sebab referee tu bukan org korea selatan pun.
dia memang orang korea.. tapi orang korea utara. takde kene mengena la dgn KPOP kirenye.. ^_____^
tumpang lalu ye cek cek pemboikot kpop.. iols tak boikot, buleh le melayan drama korea,
hakhakhakhak..


malam tadi,
sambil masak bubur ziyad, masak sambal (lauk utk esok),
siap buat laksa, saya bukak drama korea online.. ngehngehngeh..
gigih haku sambil potong bawang tengok cerita.. tengok jam lorr dah pukul 1 pagi.
huii malam jumaat kul 1 pagi iols dating dgn Yoo Choon..,
ape nak buat Mising You ni setiap Rabu Khamis.
cerita baru sangat lagi. walaupun tengok online, tetap gak kene tunggu siarannya.
cerita online ni pun bergantung pada
orang-orang aka manusia yang download utk di sharingkan to semua juga kan...


untuk team harimau malaya yg lawan thailand malam tadi
saya ucapkan tahniah & terima kasih pada usaha penat lelah anda bertarung!
insyaallah ade rezki di masa yang lain pula menang kan..
2 tahun lagi menang kot?? ...heeeee..

.
.
.





















2 comments:

Kesuma Angsana said...

terima aje kekalahan dgn reda hehe

wantie said...

hehehe.. sensitip ni korea korea.

Sensasi nya..,

Us together..