Thursday, December 13, 2012

Kasut dan Malu



#ni kasut saya!
kesian budak kecik ni. dah pandai jalan sana sini (jalan berpaut)
tapi bila keluar rumah pi jenjalan, takde kasut.
sedih bebeno nampaknya.
ziyad ni kan kalau tak lebih pemalunya dah memang buleh dah jalan.
ni 1..2..3.. langkah je terus dia duduk tutup muka malu.. *blush
kelakar la sangat tengok dia berjalan.
tapi bila tang naik turun tangga idak le pulak dia malu.. haisshh..


kasut tu saya beli kat AEON Midvalley
brand Tenderly.
gigih pergi midvalley semata nak cari kasut ziyad aje kannn..
alasan nak berjalan je yg benornye.
en. abah tak tahan saya dan haziq dok berzikir ajak ke midvalley nak cari kasut ziyad.
ahaks!..
-
-
-
yang sebenar-benarnya nak pergi makan-makan kat foodcourt Midvalley aje pon.
tapi dek kerana berzamannya kami tak perg Midvalley ni..i,
hinggakan very the kampung.COM kami dua laki bini mase tu,
sekali sampai, ..."EH MANA FOODCOURTNYAA??!!"..
series gayat kami, Midvalley yg dulu sikit punye happeningnya foodcourtnya tu dah takde dah sekarang ni..
jalan kedepan sampai le ke habisan area tu, mencari-cari dimanakah letaknya si foodcourt midvalley..
rupenye ade je tepi tu dia tulis
Midvalley tgh menambahbaikkan tempat lain utk dijadikan tempat baru foodcourt nya. (dalam BI tulisannya)












5 comments:

wantie said...

malu la pulak. adei.. cepat le. dah dapat kasut tu. cepat cepat jalan.

MayaYunus said...

Aritu aku pergi...gaduh2 ngn azri cari beger king sbb cari beger king adalah nk gunakn kupon yg ada sbb kami ngh save bajet hahaha

MayaYunus said...

Aritu aku pergi...gaduh2 ngn azri cari beger king sbb cari beger king adalah nk gunakn kupon yg ada sbb kami ngh save bajet hahaha

Kesuma Angsana said...

comey je die

Anonymous said...

zMhy coach outlet
zEnm mQjt michael kors
5oXpi ugg uk
8rEru chi iron
6vHtr michael kors outlet
0gGfa nike nfl jerseys
9jCji coach outlet store
9rMvn 4wArt botas ugg
6nUno 4oTei michael kors bags
0jNjy cheap nfl jerseys
0xZib ghd planchas
1aAvc ugg store

Sensasi nya..,

Us together..