Tuesday, December 4, 2012

Cerita Nuffnang saya



*masih takde mood nak mengarang entry blog. tapi hati tetap rasa nak update blog*

bila dah bosan sangat duduk kat depan pc.
ngadap depan tengok komputer,
ngadap kiri nampak bos *bosan
ngadap kanan *ank dara tgh angau nak kahwin pun rasa jammed.

series rasa migrain dok kat opis ni.. hahahaha..
dalam kepala dok ingat bantal tilam kat rumah
fikiran dok membayangkan sedapnya baring-baring golek-golek kat tilam.

sudahnya pegi sign in nuffnang kejap.
bile tengok CPUV sendiri rasa seronok juga..
blog sendu-sendu pun ada juga dpt seposen dua posen.
syukur, rezki..





p/s:bila la dapat tengok ratus ratus metered kat page kite ni eh..
ermmmm...! susah gak jadi orang tak popular ni khennn..,








8 comments:

aCik Anie said...

nasib kita serupa..haahha..
dapat 50 henggit tu pun jenuh nunggu 4 thn.. lama giler

MayaYunus said...

asal ati senang puan, doploh sen pun lepas gak bayor publik toilet..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Susah jgak jd org fofular hihi

Ietams said...

Cik Ani,
sedih kan...
bertahun nak ngumpul duit.. kekekeke..

maya,
betul gak kan

baby,
boleh jd rimas lak eh jd fofular..hihihihi..

siti fatimah said...

setuju... bila la ratus ratus traffic nak lepak kat blog.. ribu ribu lagi le susah..

Anastasyea Aida said...

InsyaAllah .. boleh tu, teruskan mengarang k :)

www.anastasyea.com

MaMa CyDa said...

Kita serupa dik. Teringin nk ratus2 uv kat nuffnuff, tp apakan daya, makin hari makin xbermaya nk mengarang huhuhuhu

Ietams said...

siti,
kenape susah sgt kan kak..

anastasyea,
terima kasih support yer,

mamycyda,
sedih kan kak.. ~___~

Sensasi nya..,

Us together..