Friday, November 16, 2012

Uda & dara aisya sofea

Baru habis baca novel ni,
Tetibe bila baca bab last last tu..
Rasa tersangat lucu,
Boleh pula adam mukhriz & Ain Hawani (watak dalam novel adam & hawa)
Jadi kawan baik watak hero dalam novel ni.
Muahahaha kelaka.. Kelaka..
Dah mcm tandus idea ke ape penulis ni..



saya baru beli novel baru masa cuti raya hari tu..
beli kat clearence sale Popular kat The Summit.
gila saya dgn buku-buku kat situ.
haziq tu kan pencinta buku.. dia pun ikut rambang mata..
kejap..kejap.. "ibu nak buku yang ni..." kejap-kejap, "ibu nak yang ni jugak"
sungguhpun banyak buku saya beli haritu,
cuma RM50.60 aje duit membayor.. gile jimat kan?

eh korang....! korang dah pergi? jom la pergi beramai-ramai...
jangan di lupa..,
RM500 pelepasan utk income tax yuollsss..
mai cepat beli buku banyak-banyak..



#saya sipeminat novel aisya sofea

2 comments:

MayaYunus said...

novel skg sume sama je pengisiannya,,
memula benci,
pastu terkahwin dan dikahwinkan
pastu terjatuh cinta
pastu dah tersuka, pastu tetiba ada rintangan, kendian baru love till the end,,,

wantie said...

ntah le.. memang tak de keinginan pun nak baca novel. tapi kalau buku masakan tu terbeliak mata ni. ngeee

Sensasi nya..,

Us together..