Friday, November 30, 2012

Mini Gempak Giveaway by Mibz,Amercorner,EzzatieBrahim


jom!



Syarat-2 penyertaan Mini Gempak Giveaway
(Hanya terbuka kepada warganegara malaysia. Duduk di malaysia. )
1.Follow blog amercorner.com
2. Buat entry bertajuk "Mini Gempak Giveaway by Mibz,Amercorner,EzzatieBrahim"

i.Letak banner giveaway ke dlm entry dan linkkan ke sini.
ii.Tag 3 orang rakan blogger. Makesure dorang tahu. 
3. Wajib follow dan like semua sponsor.Akan disemak. (2 orang)
4.Tinggalkan link entry ke ruangan komen. (selain link entry tidak dilayan)
5. Sebarang perubahan sila lihat di bawah post.(update).
6. Lastly terjah link ini. (Superstar,Taloyrs,LBS,brainstorm)
.................................................................................................................
dan lagi ..,
Follow 2 blog ini juga..;
untuk lebih lanjut meh rujuk KAT SINI yerr..;
untuk tidak lengah kan masa, saya tag kekawan saya ;
kalau kekawan yang datang singgah sini nak buat pun boleh..
hadiah-hadiah pun boleh tahan juga.. ape lagi jom la join koranggg.!

nak tengok hadiah Klik SINI

4 comments:

siti fatimah said...

thanks tag. jap nak join.

cheeze maz said...

Salam kenal blogger yg dihormati. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

Cik Fie said...

dari GA yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

Anonymous said...

Saya antara pembaca tegar blog dari Msia... terus terang kata.

.. saya minat blog awak... walaupun nampak cam simple.
. idea awak memang menarik... tahniah :)

My web blog Facebook Robot

Sensasi nya..,

Us together..