Thursday, November 1, 2012

dari kacamata seorang B.O.S.





tak pernah pula terfikir nak amik gambar diri sendiri
yang di ambil dari tempat duduk incik bos.


so ini lah hasil kerja saya..
meh sini korangg...
meh tengok kerje cek puan yg buat-buat bizi ala-ala orang kuat pejabat
sila skrol ke bawah eh,


skrol lagi sikit,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|











eh kena skrol lagi la..,


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/



tadaaaaa....!!!

 Gambar 1: tengah tulis payment voucher

 yang ni gambar 2: tengah update rekod tah apebendetah

series gak rupa cek puan ni bila buat kerja yer..
hahahahaha.. patut la en. man pernah cakap saya ni garang dulu-dulu.


eh bukan en. man (org office) aje yang cakap saya garang.
en. abah tu pun dulu pernah cakap dia tertipu dengan kelembutan saya dedulu.
kata beliau, saya dulu lemah lembut sopan dan santun aje.. tapi bila dah jadi bininye,
Oh mak aihh! garanggggg!!!
cess! en. abah. garang-garang ni jugak ler yang mentadbir rumahtangga kita tau.

walau ai garang pun, anak-anak yu tetap pilih ai rather than yu, bang.. kekekekeke...












16 comments:

Mira Cikcit said...

Comel je akak, x nampak garang pun

wantie said...

Akak pulak.... Muka garang. Tapi bila irg kenal kelakor. Btah la. Memang muka ajak garang....

Abg kandung akak ada ckp. Ganas akak ni sebab suka kawan ngan irg lelaki

MrS. F!zA said...

wp grang tp muka byk ayuuuuu..hihi

MayaYunus said...

siyes la puan, tp still cute, moga puan akn jd bos besar di masa depan, amin,,

Lelaki Ini said...

hahaa...
seronoklah...

Kesuma Angsana said...

samalah ... garang tapi tetap jadi pilihan hati anak2 hehe

my heart said...

memang tul pun pn zulie...biar garang tapi dlm kelembutan terserlah

Stilla Royazrie said...

hihi serius nya muka tu...

Ietams said...

Muka kontrol je kot mira..hihihi

Ietams said...

K.wantie,
Agaknya kalo face to face dgn akak ni..
Mau tergelak kekeh2 saya.
Saya mmg cepat tegelak

Ietams said...

Fiza..
Ayu ke tu...hehehehe...

Ietams said...

Maya,
Ku amin doa mu itu puan

Ietams said...

Lelaki ini,
Seronokkk..

Ietams said...

Kesuma angsana,
Best kan jadi pilihan.

Ietams said...

My heart,
Garang tak brp lembut pun bolehla kan..

Ietams said...

Tilla,
Kann..

Sensasi nya..,

Us together..