Friday, November 16, 2012

Beg itu..

Beg yg dibeli dari groupon
Dah sampai...dan dah selamat terus
Dipakai. Yey! Suka sgt.
Takde brand haibat haibat pun..
Henbeg murah aje.,
Saya adalah pencinta harga murah,
Jgn tak tau.. Hehehe..





dah selamat rasmi.. *gambar tak clear..gune kemere henpon aje

betul-betul pinkish ehh..
en. abah first time tengok bininye mengembet beg ni kuar dari kereta aritu, dah geleng kepala..

en. abah, "pergi shopping ke bu? "
saya "eh tak la bang.. dah beli lama dulu.. cumanya baru tadi sampai aje"
en. abah, "shop online ke??"
saya, "a'ah. Groupon jer.."
en. abah, "kaler PINK bu???!"
saya, "tu je kaler yg menariknya banggg... "

incik suami saya ni agak sensitip kaler-kaler pink ni.
bio le saya nak ber pingkish pingkish.. baru nampak ayu-ayu gitu..

eh, erra fazira dah cerai dari Oktober lagi kan.. series tak sangka saya.
patut ler dia dah beriya-riya kuruskan badan dan
dah masuk tv balik sekarang ni kan..

erra, all the best to you la yer..












2 comments:

Kesuma Angsana said...

cantik ler beg tu.. ttg erra tu pown KA x sngka jugalah

wantie said...

ecece.. pinkiy lagi tu. memang seswai dengan kamu..


tak suka dengar org cerai berai ni. sedih..

Sensasi nya..,

Us together..