Friday, October 12, 2012

swing mood

Erm.. Salam jumaat semua..
Pagi tadi alhamdulillah semuanya berjalan lancar.
Even haziq tak ok lansung moodnya..
Memang bila haziq tak happy kat sekolah hari semalamnya.. Moody aje dia di malam hari berlanjutan sampai ke pagi.


Bayangkan haziq keep query..
Ibu..bila haziq nak school kat tempat lain?

Kesian pula tengok haziq.
Bila kita sembang2 tanya dia kenapa nak tukar sekolah lain..
Alasan haziq.., school ni tak best
Asyik kena marah aje..

Ermmm
Kenapa mcm tu pula yer...
Bukan ke founder little caliph galak kali
Akan ckp dlm speach dia..
Method dorang dlm lilcaliph kindy
Gunakan pendekatan kasih sayang dan peluk?
Terutama pada budak2 aktif persis haziq.. Lagi dorang akan guna pendekatan touch to touch terus ke hati..giteww.

So mcmne pulak haziq keep complaining..
School ni tak best..teacher always marah haziq.

So en abah..ape kata kita servey kindy lain..
Dari kita bayar mahal2 baik kita cari kindy
Yg padan dengan 'harganya'

Siyan nya pula dgn haziq..
Patutla dia dah tak enjoy utk belajar.
Nak pegi sekolah pun dah malas malas aje.
posted from Bloggeroid

2 comments:

MayaYunus said...

siannya haziq, better carik skul lain sblm melarat², kdg² ngn budak² lain pun klu x ngam, pun x leh gak,, kita jugak yg stress.

wantie said...

MMM... kalau cam tu kekdahnya kena la cari alternatif lain. mungkin ada sebab kot dia tak nak ke little calip tu.

kena pandai pandai tau, jgn sampai anak sentap...

Sensasi nya..,

Us together..