Sunday, October 28, 2012

Salam aidiladha 1433

Salam aidiladha. 
 Kami beraya di negri 9 kampung saya lebih dulu. 
 Sepatutnya kami balik dungun kg en abah, 
tp my mak mertua ada kat kl. Idak le jadi kami ke dungun. 
tq so much my beloved MIL. (dan dan tu my beloved. hihihi...) 
 Usai solat raya, terus kami bersiap dan pulang ke kL.
 Jalan bahau-seremban jumaat haritu, Gila clear. 



Sapa-sapa dari kl nak ke kuala pilah ikut jalan bukit putus, 
merasa la tersangkut dalam jammed tak bergerak. Kahkahkah,
 iolls 90-110km/j mentenn.. Panjat bukit putus. 

 Petang lepas jumaat kami ke kg jawa klang, Ke rumah abg ipar. 
Biras saya nye menu Nasi minyak kari daging, sambal ayam.
 En abah aje yg makan. 

Kami 3 beranak Masih kenyang dgn ketupat rendang atok 
yg kami Makan sebelum keluar rumah.
 Lepak sampai isyak kat rumah abg ipar. 
Ziyad mengamuk aje. Huh, letih cek puan. 

Balik rumah terus zass Tido sampai ke esok pagi. 
 Bangun pagi sabtu mula la aktiviti mendobi. En abah lak kejap kejap ke jamban. 
Lorr...dah food poisoning pulak pak incik ni.

2 comments:

Kesuma Angsana said...

wah bestlah bila balik kg ye

MayaYunus said...

yeayyyy suke dpt raya,,hik³ selamat ari raya puan.

Sensasi nya..,

Us together..