Thursday, October 18, 2012

rumah Puan Inas

*baru nak updet cerita & gambar raya aidilfitri yang lalu*




punya lama saya peram dalam draft gambar-gambar ni. hahaha..
raya ke berapa pun saya dah tak ingat dah bila tah
saya sekeluarga pergi beraya ke rumah puan inas ni.
asal-asalnya nak ajak puan maya sekali beraya.
sekalinya kan incik suami puan maya demam teruk di kala itu,

makanya sefamili saya aje yang pergi beraya.
i is terharu atas layanan puan inas berikan.. huhuhu..
menu utama beliau haritu adalah laksa penang... yummmy! mabeles.

pastu ada tambahan nasi impit cicah kuah kacang.
sedap ziyad makan nasi impit.
saya dna en abah pun sedap makannya.

lama juga saya melepak kat rumah cek puan ni.
sampaikan senak perut kekenyangan makan.
kejap laksa, kejap nasi impit, kejap laksa kejap lagi kuah laksa..

ribuan terima kasih laling!
semuanya sedap.

4 comments:

Kesuma Angsana said...

wah ada lagi balance2 gambar raya ye hehehe

wantie said...

haruslah kan. kena tempek kat blog ni segala kenangan yg indah. kena la bagi credit kat empunya diri kalau dah masak sedap....

MayaYunus said...

dah jumpa raya aji, puan,,hik­³

ina's said...

sama2 laling

Sensasi nya..,

Us together..