Tuesday, October 9, 2012

Proses mem blocked berkuatkuasa.

Makin hari makin strict pulak
Sumitomo ni..
Semua bende dah nak di block kan penggunaan.
Mula2 sekat sane sini penggunaan internet.
Pastu sekarang sekat penggunaan USB drive.

Very the strictnya kan.
Internet tu ai tak guna pun yu punya connection tau!
I ade broadband i sendiri yu know..
I bayar tau..
Tak suka la dgn org IT!
#dan dan tak suka org IT. Padahal laki is orang IT.

10 comments:

aCik Anie said...

HEHE.. kat sini FB jer diorang block...lain ok..pulunn..pulun selaga dapat..dah takder nanti senyap jer la..hehe

MayaYunus said...

patutnya kene bawak lappy sendiri, lg senang citer,, huuhu

wantie said...

sabar... sabar... kerja ngan jepun memang mcm ni. Dah masak dah sebab hubby pun kerja ngan sumitomo gak. hehehe...


tapi saya kerja ngan orang tempatan. very the classsssssssss

Suliana said...

sama la dgn opis su ni.. tapi mujur blogspot blh buka, hari tu dia blocked now dah buka balik. boring tau.. klu fb je dia block ok gak. ni apa pun tak blh. huhu

MaMa CyDa said...

Hahaha awak tuh pun bkn ke graduan IT ke?

Ietams said...

Kalo fb aje di block ok lagi la kirenya #acik ani

Ietams said...

Letih pulak aku nk angkut laptop ke opis...
Tetibe cam poyo2 aje kesana kemari dgn laptop puan #maya

Ietams said...

Huhuhu tgh sabar le ni kak #wantie..
Dedulu tak masalah nya...lansung takde nk blocking sane sini

Ietams said...

#su...block ienternet bagai tu kire bole terima gak.
Yg tak menahannya siap block USB drive.
Tah hape2

Ietams said...

#mamacyda.
Eh cmne kite bule lupe ni kak?
Kekekekeke......

Sensasi nya..,

Us together..