Monday, August 13, 2012

merasa berbuka puasa kat hospital

sabtu hari tu kan,
plan awal2 nya banyak sungguh aktiviti..
ye lah minggu depan dah raya, baju raya budak dua beradik satu pun takde..
asalnya, pagi-pagi en. abah pergi service kereta..
balik dari service kereta, kami ke DEMC.. nak cucuk 6 bulan ziyad,
lepas balik dari hospital.. nak terus ke shopping baju raya bebudak tu.
sekalinya kan, ape yang di planning tak berapa menjadik..


sebabnya queue yg ade punya la lama..
ramai pulak orang hari tu.
turn ziyad cucuk pukul 8.30malam.. hahahaha.. bagus sangat!
jadinya kamai anak beranak berbuka puasa kat hospital aje la..
tak makan ape pun, cukup sekadar beli air sorang satu dan roti sorang satu.

meh layan gambar sengal kami anak beranak sementara menunggu giliran yang laaaaaaama.

ni kembar .
saiz & umur sahaja yang tak same ,
LELAIN?? semua sama..


ni ibu dan anaknya..

ibu dan anaknya lagi,

ibu dan anak lagi..,

anaknya dan ibu laaagi... T___________T.,

ni gambar ibu dan anak sulongnya,
haziq memang tak boleh lansung bergambar proper.. mood bergambar tak datang kat dia.
dan sekarang haziq dan tab sungguh tak boleh di pisahkan..
sejak ade tab ibunya
alhamdulillah dia boleh duduk diam tanpa berlari kesana ke sini kesitu


dan hari ni, saya akan half day kejap gi..
sebab ziyad demam pulak injek kali ni..
berat gaknya dos vaksin tu..
siyan manje ibu,,

okey semua.. babaiii!
kalau ziyad elok buleh tidur nyenyak boleh le saya sambung buat biskut raya..










7 comments:

wantie said...

tu dia.. 8.30 mlm baru leh cucuk. tak pe berbuka kat sana best tak?

MayaYunus said...

ari jumaat bukak puasa, kami ke tesco, pun cume shared ribena 3 beranak, pastu bigepal,, hehheheh....

tu kembar 3 seiras puan,,, hehehhe

ziela said...

zuyyin hari tu doc terus cucuk 6m..kiranya amik dos utk 5m n 6m la..tp alhamdulillah x demam..

Ietams said...

Wantie,
Bestnya sbb masa buka tu org semua takde..
Even doktor pun pergi makan kejap..
Dapat la rasa hospital tu lengang takde org

Maya,
Mane yg sempat je kan..
Memang mereka adalah kembar. Hihihi

Ietams said...

ziela,
kali ni demam pula ziyad..
sekali demam nak cari akal gaknye

Lelaki Ini said...

cute sgt2!
kembar?hahaha

Che Rosliza Che mat said...

tak pernah berbuka kat hospital..

Sensasi nya..,

Us together..