Wednesday, July 18, 2012

Pencapaian Terbaik beliau di umur 5 bulan



dah lama tak story mori pasal arsyad ziyad saya ni kan..
series ai tak terkejar segala dah sekarang ni.
tapi takpe.., saya try gak with slowly cerita & share..
kalau tak story kat sini, nanti lupa pulak pencapaian terbaik ziyad.
meh saya list downkan segala achievement anak kedua saya ni.
sambil saya abadikan kenangan utk saya dan keluarga,
sambil tu saya boleh share dgn kekawan..  *^__^*

firstly, ziyad dah cucuk 5 bulan.
mase bawak pi cucuk pengalaman paling berpeluh saya. (nanti saya story macamne peluhnya)

secondly, ziyad dah laju merangkak

thirdly, ziyad dah selamat jatuh katil.. alhamdulillah jatuh terus tertiarap atas lantai,
dan mujur jatuh dari katil bujang.. yang tak brp tinggi
(katil kelamin saya di cantumkan dengan satu katil bujang abg long)

fourthly, beliau berjaya mengoyak kan buku-buku reading abg long.


dan the latest kecemerlangan ziyad....,
adalah berjaya 3 kali makan kertas.  *sila kagum*
nasib baik kertas tersebut tersangkut kat lelangit beliau.
dapat ler saya korek kasik keluarkan itu kertas-kertas. Syukur...


tinggal seminggu sengah je lagi utk saya start solid untuk ziyad.
moga dikurniakan kesihatan yang baik & kekal utk saya dan keluarga, AMin..

4 comments:

wantie said...

hahaha.... bagusnyer pencapaian dia..

dulu Aleesya pun jatuh katil gak. parts koyak buku tu belum terlaksana lagi. gaya nak koyak tu dah ada..

pandai wat tajuk. ingatkan dah leh jalan ziyad ni

Kesuma Angsana said...

moga ziyad terus cergas n aktif yek!.. KA nak wish selamat berpuasa n moga amal ibadat kita di terima ye

MayaYunus said...

1st,,meh antie nak clap³ horrey kat ziyad sbb dah merangkak,,,, yeayyyyy,,, laju sehhh!!

2nd, ziyad engsem ler,,, meh tiom meh ♥

3rd nyer,, sian ziyad jatuh katil,,,

4th, moga ziyad sihat mmbesar bagai johan,,

Natrah lak duk meniarap mengengsot kebelakang,,, tah bila nak merangkak x tau,,, hu³

ina's said...

ziyad comel suker mkn kertas eh??sedap ke??hehehe

Sensasi nya..,

Us together..