Friday, July 13, 2012

bekas isteri redza shah suami irma ?

wahhh...
ai pun sibuk nak panaskan line.. ngeh..ngeh..ngeh..  *^___^*
bukan ape...
sejak irma kahwin haritu, hangat betul pasangan ni diperkatakan, kan..
saya pun suka sangat-sangat tengok dorang berdua.
sama cantik dan padan. sejuk betul mata saya memandang dorang.



tadi tengok kat FB,  saya nampak ade la kat wall sorang dua punye
headlinenya "gambar bekas isteri redza tersebar."

dan saya pun terus menggogle..
sekali nya jumpa link yang satu ni.
rasanya empunya blog ni yg memakeup kan pengantin tersebut.

nampak macam betul je.. tapi entah ler.
pada saya biarkan aje le si redza tu duda nya pun..
janji irma tu tak rampas laki orang.
yg penting dorang berdua bahgia.
ai doakan yu irma & suami bahagia & berkekalan dunia akhirat. Amin.


hari ni haziq demam lagi..  T_T.
dan sekali lagi cuti sekolah.
kali ni demam sebab gusi nye bengkak.
geraham nya tumbuh.
kesian sungguh anak sulong saya ni.
asyik la tak sihatnya.

dek kerana saya buat-buat  busy ber blog bekerja,
saya tak dapat ler nak EL hari ni. En abah pulak ade training.
pagi-pagi tipon kak ida sepupu saya aka nanny ziyad,
minta tumpangkan haziq hari ni.

syukur alhamdulillah lega betul bila ade sedara mara dekat.

10 comments:

Ena said...

saje je kan... nak panaskan hubungan yg baru bermula.. Moga ianya tak jd kudis pada Irma.. yerla.. setiap org ada sejarah masing2.. Bersyukur lah dengan apa yg ada..

Kesuma Angsana said...

doakan aje yg terbaik ! .. sian kat anak tu. jgn lupa bagi makan ubat yek

wantie said...

bagi saya le, mcm tak baik le sebarkan gambar kawin dorang dodulu. sebab ex wife tu pun dah ada suami baru.

apa la perasaan suami dia nanti.

MayaYunus said...

awat ler org len kecoh kalu reza tu duda pun, bkn amik laki org mcm org lain,,tetttttttttttttt....

neway suka nengok pic kawin dorg,,suwittt nyer lahaiiii,,,

atty's said...

ntahnya,apa salahnya irma kawin duda..bukan laki org pung..

semoga irma dan suami bahagia.amin

Liza Razak said...

irma kawen duda apa salahnya..x curi husband sapa2 pun :)

ina's said...

haziq cepat sembuh yer

masgaffar said...

So what kalau hubby irma tu duda?
Bukan semua org akan bahagia on their first marriage kan..
Banyak betulla setan kat luar tu yg suka ganggu emosi n rumahtangga org..

masgaffar said...

So what kalau hubby irma tu duda..
Bukan semua org akan bahagia n sukses in their first marriage kan..
Mmg banyak betulla setan kat luar tu yg suka ganggu emosi n rmhtangga org..
Apela nak jadi..

imie fatiema © said...

ai pun br tau redza tu duda,tapi okey je as long segalanya baik2 saja n kita doakan terbaik utk yg bina masjid. lama tak singgah sini..sihat cik blogger?

Sensasi nya..,

Us together..