Tuesday, June 26, 2012

Programmer yang Tak menjadik


cepat betul masa berlalu..
tak perasan pulak dah sejam saya menggodek coding blog saya ni.
saya agak ke tension an hari ni. tapi tetap senyum lawo *lah sangat* bila amik gamba


 
bila hati tension, series saya dah tak boleh la nak buat kerja.
tension pun bukan sebab orang lain, sebab diri sendiri yang buat mistake.
haishhh geram dan marah pada diri sendiri. first time buat salah macam ni.
nasib baik director sporting, semuanya under control.
kalau dapat jenis clumsy, habis aku kene jerkah.. huhuhu..


untuk meng terapikan diri, mari lah kita menggodek-godek blog.
sape yang takde blog, boleh meroyan kat fesbuk .hahahaha
macam saya, fesbuk tu saya tak berapa minat nak meroyan royan.
sudahnya blog saya ni dah macam ape dah.
macam dah semak je rasa.
takpe.. hati yang tenang jiwa boleh happy.

kan dedulu ade cita-cita nak jadi programmer,
tak dapat nak jadi programmer betul betul,
kita jadi je la programmer blog sendiri yang tak jadik jadik ni

3 comments:

Kesuma Angsana said...

sama lah kita bila tension g ke blog release ckit rasanyer tekanan tu!

wantie said...

heheh.. that day dok godek godek nak wat herader. sekali hilang terus header tu. tetiba tension kejap.

ntah mcm manapun tak ingat le, boleh ada header tu semula. hahaha

Ietams said...

Kesuma,
Betul.. Terapi diri kan blogging ni..

Wantie..
Memang mcm tu la selalunya kan.. Kalo ilang tetibe mula la meragau...

Sensasi nya..,

Us together..