Thursday, June 21, 2012

Astro's On the Go Party

pagi ni bukak emel..
dalam bebanyak emel tu email groupon je pon yang penuhnya
terselit satu emel yang buatkan bibir tersenyum hati gumbira..

"
Congratulations!

You are one of our lucky winners for Astro's On The Go Party happening this weekend!   "




 
wahh! bestnya...
dah calling en abah dah. dan dia setuju mau pergi.
maka saya pun terus meng RSVP kan kehadiran kami..
dress code adalah JERSEY
ermmm... jersey ape eh nak sarung?
jersey harimau malaya aci tak?
eh party ni kan kait mengait dgn UEFA UERO 2012.
macam tak sesuweii je nak sarung jersey team malaysia kan.

eh lupa lak cakap,
saya dah ade botol air baru.
ingat nak cari botol yang 3 liter terus,
senang takyah ulang kali pegi refill air kat pantry.

yang jumpa cuma 1.6liter. boleh la..
baru 1.6ltr punya botol ni pon dah terkejut-kejut orang tengok botol air saya yang besar ni.

6 comments:

Kesuma Angsana said...

wah best,.. tahniah ye

pUanMaY said...

sila pakai jersi england,,,wakakakak,,,

wantie said...

tahniah...

bagus tu, minum air banyk kalau menyusu badan.

YaNa Yassin said...

JUmpa di sanaaaa,... hihihiih.

akk meh ler join contest Nando's kita... :))

Ietams said...

kesuma angsana, PuanMay & wanti,
terima kasih semua..
tgh buntu gak ni nak sarung jersey ape

yana,
nanti kite jumpe eh..
seronoknya ade geng yg kenal

Hanani said...

salam kenal...

wah, tahniah...sangat best

Sensasi nya..,

Us together..