Wednesday, May 2, 2012

hoihhh letihnyaa...

cute la gambar ni!
tq busu candid kan...
eh tetibe nampak macam kenduri cukur jambul anak sulung pulak..
abg long haziq mane eh?? ohh dia bizi main game.
kena tarik napas panjang nak update pasal kenduri qiqah hari tu..

letih tak hilang lagi ni..

5 comments:

wantie said...

akak that day wat majlis cukur rambut Aleesya pun tak de wat apa apa. mak akak tak kasi sebab badan tak bapa sihat sangat.

maklumlah anak masih kecik. risau gak mak akak tu. Akak rileks je. theee theee

Ena said...

a'a mmg nampak sweet..

cepat lah apdet.. hehe

ziela said...

tgn seluk masukkan duit berkat ye..nanti suh ibu simpankan duit ziyad ye..hehehe

alhamdulillah..selesai dah majlis tu ye zulie..sori x dpt hadir coz x balik serting..zuyyin lewat sikit buat..insyaallah bln 7..byk benor apptnye..

MrS. F!zA said...

apa yg diseluk tu..gunting lam poket kah..hahaha

Kesuma Angsana said...

seronoknyer teringat2 waktu buat cukur jambul n aqiqah bebudak ni dulu! saya suka3

Sensasi nya..,

Us together..