Saturday, April 14, 2012

harganya.. DEMC


saya nak share bil ziyad check up 2 bulan hari tu,
pada saya harganya stended-stended privet hospital la kot.
hehehe mane le teman taunya kan range price,
yg saya tau keje saya pilih hospital yg dpt komentar yg bagus dari orang-orang yg dah pernah pergi..
lelain saya serah kat en. abah aje..heeeeeee  ;-p

total caj nye  
RM 153.30
murah ke mahal tu? Stended price aje kot
yang paling penting ziyad rasi 
lagipun saya tak pergi jumpa paed,



7 comments:

wantie said...

Nak komen pun tak pandai, sebab selalunya saya ke klinik aja untuk anak anak. kalau hospital. GH je.

Rasanya ok kot. Sebab kalau Klinik Dr. Habsah yg selalu sy pegi kat penang ni pun, charge dia dalam 80-90 utk kanak kanak demam.

Ietams said...

Tula.. Tak tau mahal ke murah,
Tp doktor yg entertain ramah dan mesra melayan..T

ziela said...

huhuhu...okla standard tu..hari tu Zuyyin kena rm165..tp mmg cucuk ngan doc paed..

imie fatiema © said...

okey la rasanya,penah gi kat SJMC mahal sket dari ni.

imie fatiema © said...

okey la rasanya,penah gi kat SJMC mahal sket dari ni.

Ietams said...

Ziela,
Tu la.. Mcm stended je harga, tp kpj lg mahal cajnye.. :-)


Imie,
Mmg byk komen kata DEMC speacialist ni yg plg rendah harga dr private speacialist lain.

Nurul Husna said...

Nak tnya klinik yg puan p ni btol ka kna byaq 80-90?

Sensasi nya..,

Us together..