Friday, April 27, 2012

re-organized

dulu-dulu bila lepak tengok tv,
letak tilam baby je, terketik-ketik le kaki&tangan ziyad bermain sensorang.
yg abg longnya kerja lak turun naik dr sofa ke tilam adiknya,
kejapmainkejapciumadiktaksudahsudah

dek sebabkan ziyad dah meniarap je kejenya ni,
kena kasi space lebar sikit..
tambah lak abg longnya tak boleh renggang dari adiknya..
dimana ada adiknya, disitulah ada abg longnya


abg long layan movie,
adiknya membizi meniarap


manakala abahnya membizi dgn call tak sudahsudah,,
ibunya ape lagi.... membelog taksudahsudah.    >*___*<

29hb ni saya buat majlis aqiqah, cukur jambul & berendoi ziyad ..
jemputlah datang yer sesiapa yg berdekatan dgn air hitam n9..

3 comments:

ziela said...

best betul bile tgk ziyad dah pandai meniarap..zuyyin mengiring pon lum tau lg..huhuhu

wantie said...

akak baru je lepas fasa ni. bila anak dah neyrap ni. all the time toto tu ada kat hall je. tak kira siang or malam.

pas tu, bila org datang kelam kabut la dok tarik semua masuk bilik. hahaha,...

bukannya apa kan, risau kalau kalau kepala anak terhantuk ke lantai bila dia neyrap. letak toto kan senang

Ietams said...

ziela,
takpe.. gegel kan shy shy sikit..
sok-sok mane tau terus pandai semua, takyah ngiring2 terus niarap aje..

wantie,
betul kak.. mmg kena alert takut kepalanya terhantuk.
tang kelam kabut ms org datang tu, memang sepesen! muahaha...

Sensasi nya..,

Us together..