Wednesday, April 11, 2012

New look after Two month

banyak juga perubahan yg berlaku kat opis semasa ketiadaan saya
di cuti bersalin yang lalu yerk....


sang kumbang-kumbang melayu berubah wajah semuanya..
we, cube tengok cek man awe ni, sudah bermisai berjanggut bagai.
image transformation sempena nak sambut baby baru agaknya.,
insyaallah bulan 11 sok turn cek man ni pulak dapat baby no 3..
ni cek din pula, sudah berkaca mata..
memang dah gaya professor sudah ni ha.

cik ainun yg baju biru ni menten ceria, 
tapi makcik baju kuning tu menten gemok lagi. muahahaha..
tah biler le nak kurus nya pon tak tahu.

itu je nak citer, sekian terima kasih, Wassalam..
T_____T

#series! entry ni entry takde modal. kekekeke...























5 comments:

Ena said...

hehe..

dah macam masuk opis baru ulak kekdahnya yeh.. hihi..
tak nampak pun gemuk tang mana.. selim je tu..

my heart said...

tak pe zulie,awak tu senang nak turun...xmcm teman nie..payoh bebenor..

wantie said...

Hehehe... kalau tengok hari hari mesti tak de apa apa perubahan kan. Tapi bila after 2 month tak tengok mesti terasa perubahannya.

Park Young Shake said...

salam... dah dapat yg no 3 ? Tahniah

imie fatiema © said...

selamat kembali bertugas,ewah ibu bekerjaya kena hepi selalu wokey.

Sensasi nya..,

Us together..