Saturday, April 21, 2012

he starting to roll over. yeyyy!,,


hiyahhhh!!!.


tinggal 1 step je lagi... nak ejas tangan satu lagi ni je..
esok meniarap la ni..
syabas ziyad!.. 
nak meniarap kat rumah atok air tam eh...
same macam abg long dulu..
1st achivement semua nya dekat rumah atok..
arsyad ziyad meniarap awal sebulan dari abg longnya ni..

6 comments:

imie fatiema © said...

alhamdulillah,cpt juga baby dah improved

imie fatiema © said...

baby dah improved ea,si abang suke kacau adik tak heee

MrS. F!zA said...

chaiyok ziyad chaiyok..

ziela said...

wahh..cepatnye..zuyyin baru je blajar nak ngiring sikit2

Ietams said...

imie,
alhamdulillah cepat dianye development..
Abgnya elok jaGa adiknya, tapi jgn ade org lain tesayang2 adiknya.. Mula dia pun membizikan diri kat adiknya

wantie said...

hahaha.. gigih gigih dia neyrap tu.

Sensasi nya..,

Us together..