Tuesday, March 13, 2012

test 3 + 2 + 1









saya nak let go set sofa 3+2+1+coffe table saya.
sajeje test market mana tau ade yg nak..
kalau ade yg minat bgtau saya yer.. harga boleh runding, yg pasti tak mahal lansung.
100-150 aje, pengangkutan utk ambik sendirian berhad yer.. saya takde sediakan pengangkutannya.
itu je nak update..

sekarang takde modal sangat nak update blog.
sebab tgh membizi dgn baby. lagipun takde citer bestnye pun..
best utk saya syok sendiri banyak la.. tak lain tak bukan pasal breastfeeding & baby.
kang meluat pulak orang membacanya... hahahaha.. macam le ramai yg membacanye.

eh hawa, baca blog ahkak ni kan..
mesti tgh pantang hari tu rajin gak jenguk blog ahkak ni.. hihihi *blush
awe, 2 thn lagi ahkak nak pinjam baby girl yg sebaya ziyad tu eh.
nak timang2 gegel byk2 kat perut ni..
tak suke tak suke dgn baby girl,terpaksa lps ni kene buatbuat suka sampai ikhlas dgn baby girl.
mana tau lekat girl pulak lepas ni. lepas tu dah buleh tutup kilang.
ahkak ko ni bukannye suke sangat menjalani hidup berpantang.
nak beranak ramai pun pikir berpuluh kali..
ada bau-bau bacang darah rimau & tarzen la katakannye kan.
nak mendidih aje darah tu bile hangin.. orang mcm saya ni tak suwai beranak ramai..
muahahaha suke hati ko je bagi stetmen gitu.

hari-hari saya sekarang ni cukup bz kalah kan menteri.
mana nak kelek, nyusu, layan borak, layan kekek-kekek gelaknya,
peluk siap tido atas riba lagi.. asal riba lama je dah sesemut kaki tangan.
baby tu tak bagi rest lansung kat ibunya.
dia nak peluk lama-lama puas-puas sementara ibunya masih cuti ni gaknya.
takpe la.. ibu pun suke je peluk ziyad.. rasa nak gigit gigit je pipi badan montel ziyad tu..

2 comments:

sweethOneY said...

murah dan cantik lg sofa akak tu. sayang saya baru beli sofa. Hehee

Ena said...

cantik dan rege pun murah je.. tp umah ena tu kecik.. tak leh muat sofa gitu.. sob sob.. klu lah umah mak ena dekat.. leh je tambah.. sob sob..

Sensasi nya..,

Us together..