Wednesday, February 15, 2012

muka masuk hutan

aktiviti pantang saya kali ni bermakna sedikit dari pantang haziq dulu..
kalau dulu masa pantang haziq tak sudah berulang alik ke hospital selama 2 minggu..
alhamdulillah kali ni pantang bersalinkan Ziyad, 3hari 2 malam aje check in kat Hospital Jempol.

alhamdulillah Ziyad tak banyak ragam, bile kenyang susu terus nyenyak tidur.
ibunya dapat ler buat segala hal urusan..
berpilis, bertungku tanpa gangguan.

tapi ade lak gangguan kecik sikit..
gangguan dari abanglongnya si haziq..
kena sentiasa monitor abg longnye ni.. haziq jenis penggeram.
geram betul haziq dgn adiknya tu..

Muka Ziyad yang dah ranum.. 8hari umurnya sudah 4kg..
dan kulit nye sudah ala-ala gelap.. gara-gara jaundice phototreatment aritu.. masak anak ibu..

dan di akhiri muka masuk hutan saya... muahahahaha..
yang benarnya haziq la yg selalu cakap saya macam tu
bila saya colek kan pilis + bedak sejuk ke muka saya.
musykil betul dia bila tiap kali saya pakai bende2 ni.
semedang tanye saya pakai masker ni untuk nak masuk hutan ke..
sabar aje la kan..yg penting kita redho... muahahaha... *pinjam ayat Johan kejap

2 comments:

DRE said...

fotokopi si abang betulah lah si ziyad ni kan... berpantang kat kg ke diq

Ietams said...

didy,
hihihi tak boleh nak lari.. dah acuannya same juga kan..

Sensasi nya..,

Us together..