Wednesday, February 15, 2012

Gigih

walaupun saya dah pernah ade breastpump avent.
saya tetap beli satu lagi pump avent yg baru..
gara-gara en abah yg tak jumpa-jumpa mencari mane letak duduknya pam saya..

tak kisah la berabis duit sikit membeli pam susu tak sudah,
asalkan misi saya utk breastfeeding sukses.. macam haziq dulu...
tu spectra 3 saya dok elok tersimpan kat tepi.
tunggulah esok-esok bila dah tak luka & sakit baru try guna lagi pam letrik.


Ziyad dah 10 hari umurnya..
dah beralih akal la kot..
dulu kalau dah susu, boleh nyenyak tidur lama, ibunya pun boleh rehat lama.
kali ni dah tak kasik chance ibu rehat dah.. sepesen haziq juga nampaknya.
konsisten setengah jam sekali nyusu..
kalau ibunya nak pergi mandi ke minum ke makan ke toilet ke,
kena pam susu satu botol dulu untuk stenby.

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..