Thursday, February 9, 2012

assalammualaikum...



sempena Maulidur Rasul saya lahir..
ni gambar saya 10 jam lepas dilahirkan.
gambar ni pun dari tab busu saya. Ibu copy paste dari FB je.
banyak tau ibu saya nak story mori pasal saya.
hihihi.. nanti-nanti ibu saya cerita yer..
almaklumlah kan.. check up kat spital lain, beranak kat spital lain..
kita hanya merancang aje kan.. tapi Allah jua yang tentukan..hik..hik..hik..

ibu saya tengah surfing sensorang sekarang ni.. lepas susukan saya, terus ibu on lappy abg long.
dia tak reti nak guna breastpump spectra 3.. gigih tau ibu men surfing pasal pump ni..
tapi sempat gak ibu corner updet blog dgn online fb.. ibu..ibu...

nanti kite sambung cerita lagi eh... taaa

10 comments:

YaNa Yassin said...

Tahniaaah, comel nyer baby :))

MaMa CyDa said...

congrate dik ...

secetak lah rupa abg longnya huhuhuh ^_^ comel!!

Syasmeen said...

comey nya...dpt bb boy ek tahniah ieta

bondaqeem said...

salam..
tahniah ieta.. dan selamat berpantang..
comeynyerr baby.. boy ka girl nih!
haziq dah ada adik ya.. abg long jaga baby baik2 tau..:))

Aza Suhaiza said...

tahniah yerrr .. comey baby :)

izan mama mia said...

tahniah....dapat baby comel...selamat berpantang pada ibunya :)

Ena said...

Alhamdulilah.. baru tanya semalam... arini dah ada n3... yeayyy!!..

cute sangat2.. apa nama adik abg long ni? :)

Suliana said...

tahniah!!

MrS. F!zA said...

alah nape tkde mention ni adik haziq gurl ke boy?neway tahniah sis.. im happy 4u.. syukur semua dh selamat..

Ietams said...

yana,
terima kasih..

kak dot,
terima kasih.. same blok nya kan.. tu yg tak lari cetakannya. muahaha

kak Meen,
a'ah baby boy.. geng haziq

bondaqeem,
terima kasih kak.. boy.
abg nye memang pandai jaga adik & terlebih sgt menjaga adiknya hinggakan kita yg lebih berjaga

Aza,
tq.. =)

iza,
terima kasih

Ena,
ye ke... terima kasih byk eh..namanya Arsyad Ziyad *terharu

su,
terima kasih yer

Fiza,
lupa pulak nak mention baby boy.. alhamdulillah.. terima kasih

Sensasi nya..,

Us together..