Sunday, January 29, 2012

rombongan di raya Cina

tahun ni kali pertama kami tak kemana-mana di cuti taun baru china..
makanya agak keboringan sampai tak tau nak buat ape.
baju dah habis licin saya mendobi, menyidai & melipat.
lantai porch depan pun dah berkilat saya sental.
viva saya pun kemain lawa licin dah siap saya basuh.
kemain exersice nya saya ha.. konon nak bagi cepat beranak.. berpulun buat semua bende!
tapi sampai sekarang ni, tak ye lagi beranak..
atoiii! baby sayang..,bila mau keluar ni??



raya china hari pertama kami ke TTDI..
ngekor en. abah pegi opis.
en. abah ade kerja sedikit, saya dan haziq amik peluang menyibuk ikut... hihihihi...



engineer Haziq tengah buat flow chart...
dia pun sibuk nak ikut ape yang abahnya buat kat white board.
bagus haziq! cantik chart haziq buat...





dah settle semua, kami ke D'Cengkih..
makannn time!..
menu Johor menjadi pilihan kami sekeluarga..


sambil menikmati makanan, ada nyanyian juga.. very the happening!
kedainya depan building VADS tu aje..
menu yang ade nasi campur yang  bertemakan JOHOR punye menu masakan,
lepas tu ade Soto, mihun soto, laksa johor, mee rebus.. kuih muih johor..
cume satu je yang takde mee bandung..
alamat kedai nya kat
No.6, Jalan Tun Mohd Fuad
Taman Tun Dr Ismail
60000 Kuala Lumpur.
ade blog juga tauu..

stended harga adalah stended harga TTDI yer..
kalau tau TTDI tu kawasan ape dan yang macamne, mesti tau punye stended2 harga kedai makannya..
tapi yang penting, semuanya adalah sedapp.
memang kene dengan selera johor

ishh tak sabornye nak ronda muo... nak pekene mee bandung pastu nak carik telo ikan duri...
takpe-takpe.. bulan 6 bukannye lame kan..
kejap je nanti dah sampai bulan 6.
baby yayanggg ... cepat la lahir...

1 comment:

Aza Suhaiza said...

D CENGKIH ..sederet jer ngan opis saya .. :)

Sensasi nya..,

Us together..