Thursday, January 19, 2012

Makin Hari

makin mengantuk..
menguap aje kejenya.. pukul 8.00 malam dah start sangap.
menahan je mata.. kang kalu tertidur pukul 8 tu, mau isyak saya terus kantoi..
dalam pada kuyu-kuyu mata tu, dapat gak tahan mata ni dari terlelap sampai ke pukul 10.

sabtu lepas habis dari check up yg penuh tak brp enak , kami 3 beranak menyinggah kat jusco IOI puchong
melayan haziq main game. berejam kami kat situ.
tetibe ade rezki kami main game bola keranjang secara free.. takyah masuk token.
mesin game bola keranjang tu tetiba error. hang sekejap.
tapi bolanya release aje utk di main. Sakan le kami bermain jaring kan bola..
muahahaha.. berpulun kami 3 beranak lawan sape paling banyak masukkan bola dalam jaring.
berpeluh-peluh gak saya.. almaklum le kan saya orang paling gemuk di antara kami bertiga ni.




-muka saya di minggu ke 37 hamil..-

suatu ketika dulu ade biras saya pernah menanyakan saya,
cemane saya buat diri saya pregnant tanpa mengalami perkembangan lemak badan yang hebat.
apa yg perlu saya jawap eh..
dah tentu² kita tengok baka la juga kan.
walau nampak je kecik kurus badan tak naik² tu,
apa yang penting berat baby naik ikut perkembangan yang sepatutnya.
Itu yang sebaiknya kan.
Rezeki masing-masing, ade orang bila pregnant makin membesar,
ade juga orang yang mengecik bila pregnant dan ade juga yang tak nampak pregnant pun masa pregnant.
jadinya kite kene bersyukur je apa yang kita ade & dapat.

1 comment:

imie shukor said...

hehe cumel tgh sedang pregnant kan =)

Sensasi nya..,

Us together..