Tuesday, January 3, 2012

kurus jadinya..

bile tengok balik gambar-gambar saya semalam,
jelas kelihatan saya mengurus.. muahaha..
semalam saya ke semua house sekejap.. nak beli renda utuk tilam baby.
kes beli tak cukup aritu..
sebelum ke semua house kan, kami singgal jekel.
konon nak beli tambahan kain cotton utk buat sarung bantal haziq yang banyak² tu.
sekali kain yang corak pocoyo kaler hijau dah habis la..
takde la beli nye..
tapi kan, saya terbeli bende lain.. muahaha...
salah Jekel la ni, masa saya menyinggah tu la yang dorang buat happy Hour sale.

Gile kalau tak sambar? dari harge beratus bertukar jadi puluh je.
nasib baik kejar masa je semalam, dapat sambar satu dua sahaje.
Kalau tak rasa nak kene pergi Semua House tu, ade lagi kot tambah dua ke tiga menyambar.
mak, nanti akak balik bawa utk mak, mesti mak suka..










kurusnya saya.. kalau kata saya tak pregnant pun buleh ni.. muahaha..

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..