Wednesday, December 14, 2011

Kepanasan

semalam MC, kepalanya pusing amat.
cadang nak ambil EL aje.
en. abah hantarkan ke klinik pagi tu.
tetiba dapat MC dari doktor. Cantik sangat la tu kan. Bersyukur hambe!
dokto pempuan india tu dah la garang, memang jenis kedekut nak bagi MC.
nak bagitau sakit ape pun, takut.. huhuhu..
dah doktor kemut tu yang volunteer bagi MC, ape lagi, pucuk dicita.. ulam mendatang ler kan..

tengahri tadi, saya dan ainun tumpang kereta opismet sorang tu ke bkt Jalil.
beliau nak ke kedai scuba diving, kami berdua yang pempuan² ni pi makan kat kedai situ-situ.
saya tak drive hari ni. en. abah yang hantar pergi kerja tadi.
almaklumlah jalan dari kinrara nak ke Mines tu kan trafik jammed nye tahap melampau.
tambah lagi, dalam sebulan ni nak kene hantar haziq ke Sg Besi,
rumah sepupu saya. Kindy dia kan tutup sebulan.. tu yang minta tolong sepupu saya jagakan haziq.
hari-hari berganda² la masa saya driving.
tak boleh tahan lak rasanya malam² Braxton Hicks Contraction. en. abah pun dah macam risau² tengok saya memalam sakit dah macam nak beranak.. hik.hik.hik.
bermulalah hari ni kami 3 beranak pepagi dalam kereta...

bila dah tak drive kereta sendiri ni, rasa macam patah kaki juga la mase lunch time.
balik dari lunch tadi, berpeluh kepanasan masuk office.
dah ade aircond pun, tetap kipas diri sendiri dengan kertas..
wohooo memang panas tahap sampai pening kepala..
dalam pada rasa macam nak meletup badan tu, mata sempat lagi pandang wallpaper PC saya..
orang kata nak dapat anak comey, kite kene rajin tengok gambar orang comey, cantik kan.
saya pun ikut kan aje petua² cenggini ni.. selagi tak mudarat.. ape salahnya..

minat pula saya tengok gambo baby yang kiut² macam anak jepun ni. 















ni satu lagi muka dah macam nak meletop...,






















yang tetiba macam bajek² comey...























tapi serabai... hak..hak..hak..hak..
































 
miahahaha.. muka tak siap..
okey la, nak pi zuhur. daaaa..

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..