Saturday, December 24, 2011

hari packnye schedule

hari ni ade check up kat DSH
lepas tu lunch *masih blur nak makan kat mana*
lepas lunch nak pergi taman permata *nak sambar spectra 3. yippiee!!*
pastu nak ke KL area jln T.A.R. *target nak cari jamu*
dan target gak nak ke sogo *shopping kelengkapan yang final utk baby - napkin, baju, mitten booties*
cadang macam nak singgah jenguk bestfriend saya.
Dia dah SMS rindu-rinduan dah kat saya..bila orang dah ajak jenguk ni kan,
macam tak sampai hati pula nak hampakan beliau.. kihkihkih...
last sekali sebelum balik rumah nak singgah Sunway pyramid..eh ke sunway convention Centre ek..
kan Courts Mammonth ade  expo kat situ.. nak pergi tengok kalau ade deep freezer yang murah.
erm.. betul-betul pack jadual perjalanan saya..
harap-harap ikut plan asal..

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..