Tuesday, December 27, 2011

360 atmosphere KL Tower

Khamis minggu lepas, saya ade makan-makan..
company dinner. Lokasi pilihan, kami pakat pilih kat KL Tower.. hohoho..
Kalau MD lama dulu manjang pilih restoren Jepun.
sejak MD baru ade ni, enjoy sikit.. pemilihan makanan adalah universal.
sebab Sammy san ni dah lama duduk US, jadi pemikiran dan seleranya open sedikit.
Kami staf² terasa amat ke happy an.. enjoy aje menikmati makanan.

dedulu KL Tower satu management dengan Restoran Melayu kan..
tapi sekarang tidak lagi.. dia dah tukar name ..

sekarang dah jadi Atmosphere 360,
dia ade 3 session, ada dinner buffet, lunch buffet & afternoon buffet.

kalau dinner : dewasa = RM198*nett     kanak-kanak = RM138* nett
masanya : 6.30pm ~ 8.30pm  ,  8.30pm ~ 11.00pm


untuk buffet lunch murah sikit : Dewasa = RM88*nett   kanak-kanak = RM68* nett
masa : 11.30pm ~ 1.30pm  , 1.30pm ~ 3.00pm


ade hi-tea gak..saya panggil hi tea, hihihi..tak tau lak ade istilah afternoon tea..
lepas tengok dianya jadual ni baru tau ade nama lain gak selain dari hi-tea..
very the tak berapa tau betuii..

afternoon tea : dewasa = RM68*nett     kanak-kanak = RM48*nett
masa : 3.30pm ~ 5.30pm

boleh telefon kat 03-2020 2121 buat booking ataupun klik kat sini untuk keterangan lanjut.. =)


meh layan gambar-gambar happy kami.


kemain ceria semua.. masa nak keluar lif ni.. sempat saya minta akak yang reception tu amik kan gamba..
masa ni tak kire la orang nampak ai macam jakun.. janji ade gambo kenangan..


ni makanan saya..satey daging lagi sedap dari satey ayam.... butter prawn yang menawan, dan siakap masak ape tah.. tapi series semua sedap. Lepas makan sepinggan ni, saya terus kemengahan..


the MD, sajima-san.. yang sporting.. takde protokol.. bantai le ko nak makan dan sembang ape..
dia pun join gelak-gelak, sembang-sembang, makan-makan.. dan beliau juga suka amik gambar..




muka saya yang happy sangat dapat makan sedap.. tapi sekali tu je la saya amik makanan sepinggan penuh.
lepas tu dah surrender.. kemengahan.. semua makanan kat restoran ni kan superb tau..
satu je yang saya tak boleh go.. toiletnye terlalu pintar.. orang kampung macam saya memang fail! muahaha...
main tekan-tekan button weh.. ko nak cebuk guna air, kene tekan button yang ade gambar butt ade air splash gitu.. pastu ejas la nak kuat ke medium ke low ke.. air tu akan terpancut dari bowl..
kalu masa membuang tu nak butt tu rasa panas ko boleh picit button warm.. muahahaha..
series tak buleh la orang kampung macam ai kencing byk kali kat toilet atas tu.. baik turun lif kencing kat toilet bawah. Manual je toiletnye.. sonang!









inilah kami satu opis.....
perut kenyang dan suka hati.
seronok..

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..