Tuesday, November 22, 2011

Selamanya Malaysia

wohooo!! bestnya rasa..
Malaysia menang bola malam tadi.. Yippie!
Pingat emas SEA Games Bola Sepak maintain milik Malaysia.

terjerit-jerit suara saya dan en. abah malam tadi di celah-celah kesunyian taman perumahan saya.
lantak ler kan.. dorang dah lena di ulit mimpi..,
kami 3 beranak semangat bolasepak Malaysia.
bangga rasanya Team Bolasepak Malaysia sekarang dah marvellous cemerlang!
Teamwork yang bagus..



oh, semalam saya bawa balik anak jiran saya yang satu sekolah dgn haziq.
kemain meriah dorang berdua bermain-main kat rumah,
saya risau juga kot-kot quzier ni tak happy ke nangis ke..
sekalinya bila abah si Quzier datang nak menjemput balik, di ignorekan aje abahnya.. hohohoho..
kelaka la quzier ni... lain kali quzier datang rumah ibu lagi eh.. main-main dgn haziq.

tak lupa saya nak wish CONGRATULATION pada kak Long saya..
hari ni Selasa, 22 November 2011 adalah hari kedua bagi beliau menyarung uniform kaler Biru.
tahniah kak long atas promotion ke Sister.
warga Palong 10,11, kalau korang ade nampak Sister
yang muka series tapi ade sikit muka ayu-ayu kat klinik kesihatan korang tu,
itu la kak ipar ai.. jangan main-main tau.. kak long ai tu garang hokey..

2 comments:

MrS. F!zA said...

kemain suka lah haziq ada kawan bermain kt rumah..

Ietams said...

fiza,
memang suka sangat. lansung tak jadi pemerhati chef tatkala ibunya pung pang memasak

Sensasi nya..,

Us together..