Thursday, November 17, 2011

Result UPSR

tahniah kaklong syafiqah!.. cucu sulung mak abah saya.
anak abang sulung saya.
walau tak dapat straight 5A..
dapat 4A1B tu pun maklang dah rasa kembang hidung dah.. muahahaha
mak lang tumpang bangga, kakak boleh dapat result macam tu.
B pun sebab Bahasa Inggeris aje pun.. ape la sangat nye pun kan..
lama-lama sok ade jekinya dapat A ber plus plus..

tahun depan kak long azmina anak sulung abang no 2 saya pulak punye turn.
ish.. dah besar panjang dah anak-anak buah saya.
tetiba sok, dorang inform dah nak konvo.. huhuhuhu.. rasa macam tatutt pulak.
pantasnya masa berlalu..
rasa macam baru je main-main agah si syafiqah ni kat wad maternity K.Pilah dedulu..
dah nak naik sekolah menengah dah anak buah saya ni.

1 comment:

MaMa CyDa said...

Congrate!!! Sebagai makcik mestilah ader rasa bangga jugakkan? Eheheheh tak sabar nak tggu anak sndri amik exam² penting camnih. Mesti mak dia yg lagik berdebo dr anak huhuhuhu

Sensasi nya..,

Us together..