Sunday, November 27, 2011

perempuan yang cepat terpengaruh

cerita langsung tak de kene mengena dgn orang lain..
semata-mata mengenai diri empunya diri.. hihihi..

2 malam lepas, nyembang dgn bonda tercinta..
saya dengar cerita mak saya dia pegi makan tengahari kat restoran Yusuf Haslam.
menu yang ade kat restoran tu adalah masakan kampung.
merembes je terliur rasa hati saya dengar cerita mak saya tu.
bila dah rasa mcm tertarik hati tu, terus tanya mak saya kat mana lokasi kedai tu.
dan akhirnya hari ni, siap-siap terus kami 3 beranak ke restoran Haslam tu..
hehehe...

mesti orang lain semua dah tau lama dah kan pasal restoren Haslam yang kat depan Hospital Tawakal tu.
saya ni nama je duduk key el/ selangor. Tempat best-best nak lepak pun tak banyak tau.. hehehe..
memang sedap makan kat sini. licin pinggan saya & en. abah.

7 comments:

MataHati @ MH said...

salam..selalu baca dlm paper tapi lom pernah jejak kaki lagi kat sini..

apa menu paling best kat restoran ni ekk?

Ietams said...

masa kami pergi tu, time lunch.. jadinya penuh la lauk-pauk berasaskan masakan kapung. lepas tu ade juga kuih-muih. tak lupe juga ade ubi rebus

Fara said...

mmg best tempat ni...:)
tetiba je terliur...nyum nyum

Rizziela said...

pernah dengar tapi x pernah pergi pun

!! YaNa YassiN !! said...

dekat giler kot dengan umah lama, belakang tue jerk,.. paling best Murtabak, setiap kali puasa tue wajib, tp agak mahal sikit laaah.

Ietams said...

fara,
ha.. memang betul kami ni ketinggalan.. hahaha.. orang lain dah ramai tau dah

Rizziela,
try la pergi.. menu kampungnya buleh tahan

Ietams said...

yana,
mesti dah biasa pergi tu kan.. memang 1st timer makan & datang kedai tu.

Sensasi nya..,

Us together..