Friday, November 25, 2011

Karya Seni Enterprise yang efisyen!

baru semalam deal. Pilih judul novel, buat payment & emel resit pembayaran..
pagi ni jam 10.30pagi..,
dah sampai pun parcelnya dari brother pos laju..
terima kasih banyak KaryaSeni!.. servis anda memang bagus & meletup.. teruskan lagi yer.




ni lah dia 2 naskah novel yang saya beli semalam.. cuti 3 hari ni, tak kemana-mana..
boleh rileks baring-baring layan novel.

saya dah macam minat ler dengan penulis Umie Nadzimah ni.. penulisan yang bersahaja tapi terkesan ke hati.
sekarang dah bulan November dah nak abis tahun.. kene beli buku-buku..
kot tak kang tahun depan pengsan nak membayo cukai.

4 comments:

Kamsiah said...

ieta...bila duenya?

Ietams said...

kak kam,
due 1 Feb 2012...
kenape saya tak boleh nak drop komen kat blog akak lg... :(

Fara said...

sungguh!!! fara pn nk membeli gak...kang en abe pengsan nk bayo cukai.

ipad leh tolak cukai gak ker...? erk...:)

Ietams said...

jom kite pakat beli buku banyak2..
eh jap! ipad tu dlm kategori buku ke? mcm tak brp kene je.. hihihihi..

Sensasi nya..,

Us together..