Sunday, November 20, 2011

2nd Maternity & Children Expo


sempat juga pergi tadi.. cadangnye nak pergi siang sabtu, tapi tak dapat..
gitu gini tengok jam dah pukul 3 lebih, malaysia lwn myanmar kan start pukul 4.45ptg.
habis bola pukul 7.00mlm. Malaysia menang 1-0,
makanya layak le Malaysia ke final SEA games, sekali tengok Indon pun masuk Final. Adoi la pun!
kena lawan lagi sekali dgn indon yg sengal tu..

nasib baik en. abah nak juga pergi malam tu..mood org berangin ni kan tak menentu
plan asal nak mencari sparepart breastpump Avent saya kat expo tu.
memang le ade booth utk Avent.. tapi dorang tak jual sparepart lak kat situ.
nak lagi best makcik ni berat mulut nak menanya.
maka sesuka hati je la bagi statement sendiri yg expo tu takde jual sparepart breastpump. hakhakhakhak..
jalan punya jalan, lalu kat booth sarakids, alamak aihhh! Spectra 3 dia jual RM299 je tau..
adoii la hai!! duit tunai tgh kemarau sekarang ni. nampak gak ade bendealah utk swipe credit card tu.
TAPI, ai tak rela nak menambahkan lagi kemarau yg sedia ada.
jadi pandang dgn pandangan tak berminat aje walaupun hati tu ade gak rasa gatal nak beli.

jalan lagi depan nampak booth mumdreams.
paling best dia nye promo kot pada saya..
nursing bra nye beli 3 free 1.. woho!
ape lagi.. pilih-pilih saiz terus. bukan senang nak jumpa nursing bra rege RM12.90.
kalau beli online kene add in caj pos lagi.
sepanjang perjalanan pulang saya tersenyum riang kepuasan
bila dapat beli barang yang di cita dengan harga yang murah,

kalau ade sesiapa yang berminat nak shopping-shopping kat butik ni boleh le jenguk sini..
macam-macam ada..

2 comments:

sweethOneY said...

bila due kak ? semoga semuanya selamat ye :)

Ietams said...

iza,
due nye 1 Feb 2012, mudah-mudahan ye za.. tq.

Sensasi nya..,

Us together..