Monday, October 3, 2011

Mines Shopping Complex

jom layan gambar..

gambar-gambar ni di ambil mase saya 3 beranak bersama-sama ke Mines Shopping Centre
3 minggu sudah.
kak long saya mau membeli laptop.
oleh kerana en. abah adalah pakar & minat dalam mencari gadget² IT² ni.
maka perkara memilih spec & requirement yg berpatutan dgn harganye di serahkan kepada beliau.

sambil-sambil en abah, kak long & along saya di dalam kedai..
saya sebagai penjaga kanak-kanak hanya melepak di luar kedai sahaja.
paham-paham je le anak saya ni tak reti dok diam & setempat


comey kan gambar 3 orang kanak-kanak di bawah,
dari kiri haziq, kakak thirah (kakak feberet haziq) & Kakak nana



nana - dengan muka yang lesu..
siyan dia. berjalan sekali sekala tetiba perut nya tak sihat, sampai panas badannya.




gambar kami
tengah menunggu along & kak long.
hehehe, rekues kakak thirah, mau makan KFC.. nyum-nyum sedappp..

tengok anak dara sebelah en abah..
dah besaor panjang dah dia..
dorang 3 beradik ni dulu masa kecik² melekat je dgn kami suami isteri.
sekarang masing-masing dah besar.. kejapnya masa berlalu kan.

en. abah dah suruh saya list downkan barang² yang perlu di beli utk bakal newborn baby.
masalahnya kan.. saya blurr la sekarang ni..
apa yg nak kena beli ek??
yang saya tau nak kene cari certain² sparepart utk breastpump Avent saya & kain napkin,
selain pada tu nak beli ape ek?

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..