Thursday, October 27, 2011

Layan Filem Tamil di Hari raya

raya semalam korang pegi mane?
ade pegi raya tak..
kami bertiga duduk rumah aje.
macam biasa aje.. bile cuti je kami duduk diam kat rumah sahaja.
layan tv.. hihihi pastu layan haziq.

tapi bersempena semalam raya Deepavali, kami bertiga terjebak layan Filem Tamil..
tah cemana le boleh tersangkut tengok cerita tamil ni.. siap tengok sampai habis lagi.
siang hari nya kami layan channel 100 yang Fiesta, cerita pasal roh jahat yang dendam tak berkesudah.
tajuk cerita nya Arundhati.


pastu malamnya lak kami 3 beranak layan cerita Endhiran The Robot kat tv2
punya lamanya nak habis. adoii.. sampai pukul 12 lebih tu ceritanya.
Cerita ala-ala Matrix.. kalau Rajnikanth yang berlakon kan.. of course le banyak sound effect yang mengagumkan yg mcm tak logik.. hehehehe..


apa-apapun terhibur la jugak layan cerita tamil ni.. raya kan, keluar le cerita best-best kat tv.

ucapan dari saya, Selamat Menyambut Hari Deepavali pada semua yang menyambut perayaan ini..

1 comment:

MaMa CyDa said...

sebenarnya drama tamil lagik bagus dr drama hindi yg balik2 kisah cintancintun jek ... drama tamil nih byk pengajaran yg boleh diambil ... betul tak??

Sensasi nya..,

Us together..