Tuesday, October 18, 2011

Gaji dan Hutang



*yg di red circle tu adalah en. abah saya tgh beratur nak ambik makanan. saya tgh duduk amik gambar, *
gigih kami bertiga masa ni..cuba tengok gambar atas ni.. tengah hujan lebat pun, kami sanggup harung tau
semata nak makan Nasi Kandar Fareed Line Clear, Bkt Rahman Putra.
ala.. katering yang selalu taja Melodi tu la.. ni la dia kedainya.
menu yang meriah, rasa yang lazat dan yg pasti ongkosnya tak semahal kedai nasi kandar yang lain kat KL .

Tajuk tak kena dengan gambar kan.. ampun yer..
tajuk adalah berkenaan dgn saya yang tengah nak buat cek gaji & hutang-hutang company sekarang ni.
gambar tu gambar 2 minggu lepas.
lepas habis check up kat KPJ damansara, straight away to Bkt Rahman Putra, bersantap.
dek kerana berhujan lebat makan nasi kandar, sampai tertinggal dah payung.
sudahnye payung-payung dalam kereta semua dah yilek.
dengan kaki payungnya patah la.. spring jumper payung tu tercabut la..macam-macam hal dah.


thailand sekarang banjir teruk kan. banyak kilang tutup.
termasuk kilang saya juga.. tutup sampai ujung bulan ni. huhuhu cepatlah recover hendaknya..
hujung-hujung tahun ni.. risau la sales tak kencang..

6 comments:

MrS. F!zA said...

eh nasi kandar farid line clear dh mcm nasi kandar line clear yg femes kt penang pulak..

Ena said...

hehe..


nanti kasi email address yeh.. kita nak private belog buat sementara ni..

emailkan ke irdina2010@yahoo.co.uk

pUanMaY said...

bes ker nasi kandar dia? rasa mcm nak p terjah gak...hik³

Ietams said...

fiza,
tah² dorang ni ade kene mengene tak.. hehehe.. lebih kurang je namanya..

PuanMay,
best, dorang tak lokek letak nasi & lauk.. harga stended tanpa caj penambahan, tapi lauk & nasi yg dia letak dlm nasi, kus semangat...

farra8979 said...

wah, tepi jalan je ek? cam best tu... ^__^

Ietams said...

farra,
a'ah tepi jalan..
opposite dgn neseri bunga-bunga an tu

Sensasi nya..,

Us together..