Sunday, October 30, 2011

Bodoh..Bodoh..Bengong

hah mulut en. abah tak sudah-sudah nyebut perkataan ni ..
ai senyum dengan ikhlas je..
bukan mulut saya yang kutuk tau..
supporter Ganu sendiri yang kata sebegitu rupa..
hahahahaha..*gelak secara besar-besaran

tahniah ye team N.Sembilan! anda menang piala Malaysia tahun ni.
untuk menenangkan sedikit hati sang suami,
saya cakap kat beliau, ramai ibu mengandung doakan kemenangan team N.Sembilan malam ni..
berkat... doa ibu mengandung... hihihihi..
Sharbinee si keeper ganu tu bule release je 1st ball N.Sembilan..
tapi 2nd ball terbaik punya gol dilontarkan dari Hai-O tu... perghh!! cayalah!..

petang ni ade mesyuarat persatuan penduduk la..
pukul berapa en. abah nak bawak saya minum kopi starbuck ni??
ish, tekak ni dah terasa-rasa dah ni...nyummmmmm lazat..

3 comments:

Ena said...

ehehehhe..

nak join sekali blh??? starbuck

Fara said...

Ekekekeke...kita pun sokong Nogori.
Terima kasih la kat Sharbinee Allawe.

Fara said...

Ekekekeke...kita pun sokong Nogori.
Terima kasih la kat Sharbinee Allawe.

Sensasi nya..,

Us together..