Tuesday, September 20, 2011

Hari Raya Hari Yang Mulia

tak lambat lagi kan nak letak gambar raya... hehehe..
baru je amik gambo ni,
tu yang baru hegeh-hegeh nak tepek gambar raya tahun ni.
raya tahun 2011 ni turn raya pertama kat family in law, kampung en. abah.
as usual masing-masing kebizian, so takde la gambar secara beramai-ramai.

dek kerana takde gambar raya beramai-ramai, saya pun mengecek-ngecek en. abah
untuk bergambaran sefamili kami sahaja.
hari minggu lepas kami bergambaran.
itupun tak dapat nak snap-snap banyak-banyak.
haziq sentap. tah hape-hape tah nak sentap. Melalak tak tentu pasal taknak bergambar.
ai memang tak kuasa nak melayan orang sentap-sentap ni..
orang sentap dok tepi, ibu & abah nak bergambar couple-couple..





gambar sekeping ni je yang eloknya si haziq.. lelain gambar semuanya dia buat hal.
bikin gerammm aje. hui la haii...

2 comments:

Ena said...

CANTIK!..

SUKA SANGAT TENGOK..
ADA JUGAK.. KAMI TAK DE GAMBA BER4.. EH! ADA.. TP CAM GOTU LAH.. GAMBO ANAK2 MOGOK.. HAIHHH

pUanMaY said...

comeyyy :),,

selamat ari raya puan,,

Sensasi nya..,

Us together..