Friday, June 10, 2011

Channel 618 Baby TV


tak perasan pula rupanye channel 618 di Astro dah ade rupe-rupenya.
itu pun haziq yang jumpa channel ni.
bagus la Astro dah adakan channel Baby Tv ni.
leka haziq tengok.
selalunya kami buka Cd segala baby genius untuk tontonan haziq.
haziq ni susah sikit nak suruh dia tengok tv dengan kusyuk.
kartun-kartun yg tak berapa thrilling takde nya nak tengok secara penuh tumpuannya.
bila ade channel Baby Tv ni, memang kagum dgn minat haziq menontonnya.
sambil menonton, sambil dia ikut dari segi perbuatan, nyanyi dan juga sebutan.
omaknya ni kan banyak malas dari rajin, elok gak baby tv ni , dalam tak sedar
buleh jadi alat bantuan mengajar untuk anak-anak kecil.
bagus untuk toddler, infant maupun baby yg masih dlm kandungan.
apa kata org tu, good for brain development...
saya yang tua ni pun enjoy gak tengok channel ni.

2 comments:

::pu3'z:: said...

tak prasan laa channel ni...blik kena godek astro ni...

MaMa CyDa said...

channel nih termasuk lam pakej disney ker? kot termasuk .. alaaaa takleh bukaklah jawabnya hu3

Sensasi nya..,

Us together..