Thursday, May 5, 2011

Squat Vs Washlet

apa ke jadahnya pulak saya tepek gamba toilet nii kan??
sebenarnye nak bercerita a.k.a. membebel ke tidaksenangan diri sendiri
tentang toilet.. yang ada kat Mall KL..
*banyak dah Mall skrg buat toilet yang tak best*
last week, hari isnin cuti sempena replacement Labour Day tu,
 kami 3 beranak hantar MIL saya kat stesyen Putra,
lepas MIl saya naik bas, en. abah terus bawak kami ke Midvalley..
ada sesuatu misi yang kami cari. *tu nanti bila free saya cerita ceriti.. hihihihi

(setelah sekian lamanya tak jejak kan kaki)
tiba la saat nya saya mau ke toilet..
sekali INI...!!
adusss.. washlet toilet.. dah le ladies nya side punya ramai orang. nak kene beratur.
mane le sempat nak pilih dan cari squat type punya toilet kan..
nak tak nak ku paksa rela kan aje la guna washlet tu.
sekali tengok air pancurannya nya jenis modern & stylish.
wah wah wah.. haru..,

tahun ni saya baru 31thn, dah rasa tak best lansung nak ter kenc... kat Mid Valley,
kot esok-esok umur saya dah 50-an, maunya saya tak hingin nak berjalan ke shopping Mall.
problemnya adalah tak lain tak bukan sebab toilet.

saya ni orang kampung, dan saya lagi prefer traditional toilet.
jamban cangkung gak haku prefer 

jamban duduk yang sebegini???;
HADOIIIIIII....!!!
SUNGGUH TAK SELESA.

1 comment:

zaidah said...

memang tak jadik nak kencing klu macam tu gayanyer....moden tapi tak user friendly...

Sensasi nya..,

Us together..