Friday, April 8, 2011

Hari Ini Dalam Sejarah

malam tak berapa tidur sangat.
siang ni.. dah macam kelawar kot.. mata terbuka, tapi tak fokus..
ade ke macam tu..
mengantuk woh.
hari tu kan haziq sakit gigi, dah tampal, okey dah tak sakit lagi.

mlm tadi pun same juga jadinya, lepas makan sosej saiz XL,
terus melalak sakit gigi.. ibu dah tak bagi makan sosej tu, tetap juga dia nak.
sekali ngap, haaa.. terus meraung sakit.

dah le saya ade keje urgent hari ni tak buleh tidak.
en. abah pula kene meeting dari pagi sampai petang.
tambah pening bile haziq ni nak melekat dgn ibunya..






mata kami berdua yang cantik.
nak cantik macam mata kami, sila la suruh anak takyah tidur malam sampai pagi..
selang 5 minit menangis kesakitan, komfem mata automatik chinese look..
sepet je cengkung.


huuuuuuuuu, pening ibu nak pantau haziq kat ofis.
sekali ni saje ye haziq, no more in future.
ni pun atas sebab kecemasan. tengahari zass kita balik.
keje ibu pun dah siap, terpaksa EL.

7 comments:

yaty minhad said...

hehe..suke benor nampaknyer budak bujang tu dpt g opis ibu dia ek!

hani@debumelukut said...

anak punya pasal, apa apa saja lah..
suka tgok dia, cute tapi mesti nakal ni kan?

MariaFaizal said...

Your son's is absolutely precious! Handsome lagi! :D Semoga cepat sembuh & be strong in the mean time as this is truy part & parcel of growing up.xoxo - Auntie Maria & family

Mama AA's said...

anak ciksya no 2 pun slalu sakit gigi, tp lepas pakai sensodyne die x pernah ngadu sakit lagi... cubela...

bondaqeem said...

amboi.. suka sakan haziq ya dpt jadi bos ganti ibu... hehe:) semoga cepat baik sakitnya..

MrS. F!zA said...

kalo budak besar gini sakit gigi thu la kita kan sbb dh pndai ckp..kalo bby sakit gigi alahai bgis mlm2 tk thu apa pnca..

PutRee SeJiNjaNg said...

hehhehe comel lah gambar haziq tu..hehheh

Sensasi nya..,

Us together..