Monday, April 11, 2011

ape korang buat

apa korang lakukan di hari cuti hujung minggu selalunya??

untuk kami,
kalau ade keluar pun, bila ade tujuan  tertentu. Tempat kebiasaan kami pergi cumanya;-

Giant        ~ beli barang keperluan dapur e.g. beras, ayam, minyak
Taman     ~ utk aktiviti riadah sefamili. (lari-lari kejar-kejar sepak-sepak bola)
CCM TT ~ tu kadang kala.. sejak en. abah dah jadi member ni, rajin juga kami join TT session ni.

itu je la yang rajinnya. Selalu nya kami tak ke mana pun, lepak kat rumah je.
dan waktu kami keluar rumah sekitar jam 5 ptg dan ke atas.

boleh la perasan kami ni lilin.. takut matahari.. hahahaha..

bila ade aktiviti balik kampung, kenduri kahwin barulah cargas kami berjalan.

*entry yang malas*

1 comment:

PutRee SeJiNjaNg said...

aku dok umah je yunk...aku buat general cleaning je...hehheh

Sensasi nya..,

Us together..