Thursday, March 31, 2011

Vacancy.. Vacancy..

**Entry melekat sehingga 31 Mac 11**

Admin Assistant sape nak keje kat office saya? mari..mari send emel kat saya.. tinggalkan emel anda kat saya.. jgn risau.. komen emel anda tu saya takkan reveal.. lepas dpt, saya akan reply kat anda utk bagi emel yang anda harus gunakan utk submit resume anda. jadinya komen yang letak emel address tu saya terus delete.. no worry yer.. requirement yg diperlukan:

Perempuan, Diploma hoDiploma hhhlder or any Diploma & any equivalent. boleh berbahasa BM & BI, BI tu is a must, sbb dealing dgn japanese & Singaporean Chinese. capability utk bekerja dgn komited. Fast learner team building skills time management skills

boleh kerja lama..

be honest and trustworthy own transport sendiri lagi bagus sebab kat Mines Waterfront ni public transport nya agak limited. Skop Kerja yg akan dibuat; To perform general sales administrative duties and provide support to the office administrator superior as required. duties include: answering general enquiries by telephone, Perform other related duties as required. gaji yang di tawarkan RM1200~RM1600 lepas confirm dapat elaun transport..

yang penting boleh kerja dgn jujur, rajin, menepati masa dan boleh keje lama.. office saya 100% japanese company,

utk saja2 nak view profile kami, sila layari web kami di sini yer..

utk makluman, syarikat kami adalah di bawah famili SUMITOMO..marilah kerja sini.

7 comments:

MamaPapaMaisarah said...

nk tambah staff lg ke kak zu? wah, mesti company dh bnyk untung skrgkn? bp org dh staff br skrg?

Ietams said...

dila,
a'ah nak tambah staf lagi 2, satu utk admin satu lagi marketing Exec.
makin betambah paperwork,
skrg ni, staf menten macam dulu jer..

MamaPapaMaisarah said...

owh...yg hidayah 2 staff br gak eh? jepun skrgkn tsunami so kg pakcik cemane?

Ietams said...

dayah tu staff baru Kai Lee..
skrg dorang dah ade 2 staf melayu pempuan..
staff an sorang melayu lelaki..
famili pakcik ok..
tak efek ape2

MamaPapaMaisarah said...

owh...tp ape2 pun mesti pakcik risau gak kn...abes 2 kilang2 kat jepun ade effect x? huhuhu...ok la 2, nnt pasni kak zu dh ade member bergosip kat opis r...lunch pun nnt xde la bertemankn bekal jek...hehehe

PutRee SeJiNjaNg said...

wah ada vacancy...aku apply boleh yunk..huhuhu

sweethOneY said...

dekatt ngan umah saya.. :D

Sensasi nya..,

Us together..