Thursday, March 17, 2011

Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu

CARA UNTUK JOIN 1. Buat satu entri bertajuk : Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu dan letak banner kat atas tu . ye dah buat, entrynye ni ha.. dan banner tu pun dah tertenggek kat side bar saya. 2. Komen sikit pasal blog ni. Nak komen jahat pun takpe. Aku tak marah . saya suka blog ni, tips & tutorial dia mudah utk di ikuti. memang sangat membantu saya. dan yang paling penting senang nak paham utk org yang dah berumur mcm saya *uhuk huk huk (batuk)* 3. Link kan entri ni pada entri korang tu. Dan post permanent link entri yang korang buat tu kat bahagian comment post ni. Dan Siap!! yer!! memang dah buat & siap pun.. tenkiuuu Tarikh tutup : 31 Mac 2011 (mungkin dilanjutkan atas permintaan) entry ni di buat sebelum tamat tempoh.. lega.. hehehehe

1 comment:

Taufiq Tiramisu said...

thanks join..hehehe.. thanks jugak letak banner kat sidebar..hargai sangat ;)

Sensasi nya..,

Us together..