Monday, March 14, 2011

dia bertunang

ahad bersamaan 13/03/2011
saya pergi make up opismet saya di rumah nya di Serdang.
pengalaman 1st saya make up org bertunang, setelah sekian lama menyepikan tangan saya utk make-up² orang.. main mekap² orang je
agak kelam kabut & stress, & series saya gabra juga mase tu,
kira nilah yang pertama kalinya secara officialnya saya me make up kan org.
syukur alhamdulillah semuanya berjalan lancar.
almaklumlah budak baru belajar katakannye kan,
memang tak berapa meletup lah hasilnya macam tangan otai yang dah lama dlm bidang ni,
tapi bile dah make up, saya tengok dah macam norish karman la pulak hidayah ni..
nak tengok lagi, meh la klik sini

8 comments:

atty's said...

cantik jugak hasilnya ita..

MaMa CyDa said...

cantiklah dik .... siyes .. pasnih bleh arr dtg tuk make up kak dot nak g kenduri kawen hahahah :D

Mama AA's said...

cantikla... :)
ajar bley?

Ietams said...

atty's,
terima kasih kak,
budak baru belajar lagi.

Mama Cyda,
terima kasih kak,
boleh kak, calling² aje
pantas guwe pergian kesana

Mama AA's
mekaseh,
boleh..

PutRee SeJiNjaNg said...

nice arr baju dia tu...kaler yellow..i likkee...:)

pUanMaY said...

mekapkan aku,,vuleh,,??

Ietams said...

Tilla,
mmg cantik & sweet bajunye

PuanMay,
buleh puan, ko roger kan aje aku bile ko mau

peaNut said...

ye la kak..mmg ada mcm NK ckit..huhu...yg paling peanut suka..kaler lipstik tu..

Sensasi nya..,

Us together..