Tuesday, March 8, 2011

berangan berangan

dari tahun lepas saya rajin godek-godek MAS, Firefly, AirAsia lagi lah selalu. saje je test test.. mane tau dapat rege murah. berangan itu wajib. walau pulus mase tu entah dimana..hahahaha lokasi yang 1st² cari adalan Padang, Indonesia.. sebab ape? sebab tempat yg cantik beristirehat. macam saya & en. abah kalau pegi berjalan & bercuti ni, tak berapa minat sangat nak pergi kesana kesini bershopping. kami tak tahan penat berjam-jam bershopping. kami lebih suke pergi ke sane ke mari untuk bersiar-siar, ambil angin, jalan-jalan suka hati, tidur hotel boleh berangan jadi orang kaya
kalau shopping pun yang mana perlu & teringin aje..
lokasi yang 1st cari adalah Padang, Indon..
sebab ape nak pegi padang ni, sebab tempatnya cantik.
pastu try juga godek-godek fare ticket ke Kota Kinabalu,

ada juga try tengok ke Gold Coast..
bila tengok² total tiket utk 3 beranak ni.. ke Padang yang paling murah, RM300lebih je return tiket. Tapi, semuanya hanyalah angan-angan.. hehehe nak ke oversea macam seram sejuk juga. fikir-fikir keadaan sekarang ni mcm bahaye je kalau nak abroad. Sane sini gempa, Takuttt..
CCM ade dengar² mau Planning TT kat Japang.. huhuhu jauh noo.. rasa macam nak pegi.. kalau jadi, bulan 12 la fly ke Japang tu..
tapi charity convoi event 28th May adalah confirm akan ada.
trip adalah ke Ipoh.. kami join ke tidak pun masih tidak buleh di tentukan lagi..
biar lah masa & rezeki yang tentukan segala.. walau ape-apa pun, berangan itu mesti..
kalau takde angan-angan, bukan orang lah namanya.. hehehe

2 comments:

MrS. F!zA said...

kita berangan nk gi USS kat singapore..tp angan2 jela dulu..hrp2 jdlah dlm thun ni..hihi berangan itu harus..kalo hidup tnpa angan2 pon susah jgk..main tibai je kan..

Ietams said...

bagus angan² tu kan..

Sensasi nya..,

Us together..